Rabbids Big Bang

Rabbids Big Bang biedt 150 verschillende missies

Ubisoft kondigt vandaag tijdens haar Digital Days evenement aan dat de Rabbids deze herfst met Rabbids Big Bang komen voor smartphones en tablets.

De Rabbids nemen de ruimte over en maken hier hun eigen speeltuin van in deze physics-based game waarin spelers deze knotsgekke kleine wezens besturen door middel van Jetpacks boost en zwaartekracht van planeten. Spelers zullen de geheimen van zwaartekracht leren kennen en dat gebruiken om de randen van het universum te bereiken, om planeten heen te vliegen en rampzalige ongelukken te vermijden.

Rabbids Big Bang ontwikkelt door Ubisoft Paris studios, biedt 150 verschillende missies met onder andere: neerstorten op een specifieke planeet, rondvliegen voor een bepaalde tijd, een top snelheid behalen… En dit is nog maar het begin aangezien er nog vele missies en verrassingen achteraf komen. Spelers krijgen ook de mogelijkheid om hun jetpacks te verbeteren en hun Rabbids aan te passen met nieuwe outfits en knotsgekke looks. En sinds het Rabbids is waar we over praten, zullen de spelers ook kennis maken met ruimte eendjes, kaasplaneten en zullen ze zich verbranden als ze te dicht bij de zon vliegen! Bekijk hieronder de trailer van Rabbids Big Bang.