Puppeteer

Puppeteer verschijnt begin september

Twijfel je over Puppeteer? Dan komt het goed uit dat er binnenkort een demo verschijnt. In de demo zul je toegang hebben tot alle mogelijkheden en een goed beeld krijgen van de game. De demo zal waarschijnlijk binnenkort al verschijnen aangezien Puppeteer al op 11 september verschijnt. De game verschijnt voor 39,99 euro in de PS Store en in de winkel.

Het verhaal van Puppeteer

Mocht je onze eerdere posts niet gelezen hebben van Puppeteer en weet je het verhaal nog niet dan kun je het hieronder nogmaals eens lezen.

Puppeteer gaat over een jongetje genaamd Kutaro die ontvoerd wordt door de slechte Moon Bear King. Kutaro werd sindsdien vastgehouden in een groot zwart kasteel en dat was niet het enige. Kutaro werd namelijk ook nog eens verandert in een pop. De Moon Bear King was niet blij met Kutaro, waarschijnlijk deed Kutaro zijn trucjes niet goed als pop, en verwijderde het hoofd van zijn lichaam en liet de rest van zijn lichaam verdwijnen. Kutaro, nu zonder hoofd, ontdekte een speciale schaar die hem zal helpen op zijn avontuur om z’n hoofd en de weg naar huis terug te vinden.