Het PlayStation Network (PSN) zorgt ook in januari voor vuurwerk met de gratis remastered versie van Day of the Tentacle.

PSN Day of the Tentacle

Elke maand is het weer een verassing welke PSN games de PlayStation Plus abonnees aangeboden krijgen en deze maand is het wat ons betreft een vuurwerkshow. Het is puur nostalgisch, maar als we Day of the Tentacle op ons scherm zien verschijnen als gratis PSN game, dan maken wij een flink sprongetje in de lucht. Day of the Tentacle heeft ons in het verleden uren achter de PC gehouden, en wij kunnen niet wachten om er weer mee aan de bak te gaan. Vuurwerk dus!

The Swindle, Blazerush en Azkend 2.

Naast Day of the Tentacle komen er nog meer games op de downloadlijst te staan natuurlijk. Voor de PlayStation 4 mensen komt daar nog This War of Mine: The Little Ones bij. Heb je een PlayStation 3 dan mag je je verheugen op The Swindle en Blazerush. PlayStation Vita-bezitters krijgen in januari Titan Souls, The Swindle (cross-buy), Day of the Tentacle Remastered (Cross-buy) en tot slotte de puzzelgame Azkend 2 voorgeschoteld.

Heb je geen ruimte meer voor al die grappige, leuke en vette PSN games? Voeg ze dan gewoon toe aan je bibliotheek. Op deze manier ziet het PSN de games als ‘gekocht’ en kun je ze ten alle tijden downloaden wanneer je weer ruimte hebt op je harde schijf.

Volgende maand zijn we er weer met een update!