Volgens Senior Business Development Manager van Sony is er een grote titel in aantocht voor de PS Vita.

De Senior Business Development Manager van Sony, Shahid Kamal Ahmad, heeft een tweet naar buiten gebracht omtrent een ‘nieuwe grote titel’ voor de Playstation Vita. Volgens hem zouden spelers er nog eens verslaafd aan kunnen raken.

Oh and there is an AMAZING big title coming to Vita. I can’t tell you anything about it, except that you are gonna be hooked for hours.

Sony heeft nog niet naar buiten gebracht over welke titel het gaat.

Welke game Ahmad nu eigenlijk bedoelt, is nog niet bekend. Mogelijke suggesties zoals Gran Turismo en Monster Hunter kwamen voorbij. Sony heeft zelf nog niet gereageerd op het Twitter-bericht.

Wanneer Sony de game gaat aankondigen, is ook nog niet bekend. Er kan worden aangenomen dat deze titel op zijn laatst op de E3 in Los Angeles zal worden aangekondigd. Deze vindt plaats van 11 tot en met 13 juni. Er bestaat ook een mogelijkheid dat de aankondiging in de aankomende weken zou plaats kunnen vinden, aangezien er enkele geruchten zijn dat Sony grote plannen heeft voor Playstation als merk. Zo verwachten we een aankondiging van Gran Turismo 6 en een tweede evenement rond de PlayStation 4.