OutlastPS4

Na een leuke maand voor PS plus gebruikers lijkt de content voor februari gelekt te zijn, aldus GamePointsNow

Meteen om dit duidelijk te maken, het volgende nieuws is nog niet bevestigd door Sony, dus beschouw dit nog als een gerucht. Maar zelfs dan is dit een gerucht wat mensen nog best hoopvol kan stellen. Voor de PS4 staat Outlast in de wachtrij. Deze creepy game staat vrij hoog in het lijstje bij horror fans en zou een leuke aanvulling op de huidige PS4 bibliotheek. Voor PS3 zouden Bioshock: Infinite en Metro: Last Light aan de beurt zijn. Beide kwalitatief goede games, waarvan Bioshock kon rekenen op verschillen game of the year nominaties. Bioshock: Infinite zat ook in de PS Plus lijst van Amerika vorige maand, dus klinkt zeker een aannemelijke titel. PS Vita eigenaars zouden blij gemaakt worden met Dynasty warriors: Next en Modnation Racers. Ook voor de handheld dus interessante games. Nu is het maar hopen dat GamePointsNow de informatie van een betrouwbare bron heeft, want nu dit bekend is zouden we met andere titels toch makkelijk teleurgesteld kunnen worden. Het word dus hopen op het beste en afwachten tot Sony hun eigen update plaatst. Laat hieronder weten wat je vind van het gerucht.

 • Metro Last Light please. Bioshock Infinite heeft iedereen, als goed is, zelf al in huis.

  • Grayfoxz

   Ja, dat idee had ik ook al. Iedereen die de game wilt toch iig. maar metro en outlast maken dit verder nog een heel leuke maand als het allemaal blijkt te kloppen ๐Ÿ™‚

   • Inderdaad. Outlast zet ik dan meteen aan. Straks leuk als ik de PlayStation 4, als alles goed gaat, eind mei aan zet. Verschillende Plus games die dan binnen komen rollen.

    • Grayfoxz

     haha, ja een maat van me had dit toen hij een vita kocht. geen game hoeven kopen, alles via plus eerst uitspelen ๐Ÿ˜›

 • Metro Last Light is zeker een leuke game. Alhoewel er wel veel fouten inzitten. Dat heb je kunnen zien tijdens mijn walkthrough. Bioshock is wel een leuke, die heb ik nog steeds niet gespeeld. En natuurlijk de game waar ik al zolang naar uitkijk: Outlast!