Waar dat de PlayStation 4, Xbox One en pc al dit jaar kunnen genieten van Project Cars, zal dit voor de Wii U pas volgend jaar worden

Project Cars, de crowd-sourced game heeft al in 2013 zijn releasedatum gemist en de last-gen versies zijn gecancelled om plaats te maken voor de next-gen game. Wel krijgt de game ondersteuning voor VR met de Occulus Rift op de PC en project Morpheus voor de PlayStation 4. Ook de Wii U zou Project Cars mogen afspelen werd wat later bekend gemaakt. Helaas voor de Nintendo gamers zal de Wii U versie dit jaar niet meer op hun platform verschijnen. De Wii U versie van de game is namelijk gepland voor 2015 zoal ook in de tweet hieronder te zien is.

 • Inno Vation

  Dit begint op Watch_Dog 2.0 te lijken. Een hele slechte zaak van Bandai Namco.

  • Hahahah scherp opgemerkt. Toch is het een ernstige zaak. Als nintendo wilt dat de Wii U slaagt moeten dit soort praktijken niet gebeuren imo.

   • Dit doet Nintendo niet he? Bandai Namco kiest hier zelf voor. Daarnaast jammer voor de Wii U bezitters maar voor Project Cars koop je geen Wii U. De Nintendo titels. Daar gaat het om. Daarom heb ik ook een Wii U.

    • Inno Vation

     Het punt is, dat Project Cars is begonnen als een Kickstarter project met als doel een PC, Wii U, PS3 en Xbox 360 versie uit te brengen. De PS3/Xbox360 versies zijn gecanceld, maar de PC en Wii U versies zijn door gegaan én daar is €500.000 opgehaald via crowd-funding (lees Wii U bezitters). Als iemand recht heeft op Project Cars, dan zijn dat de Wii U bezitters en niet de PS4/Xbox One.

     • Nino

      Goed Punt Inno Vation! Ik zou me genaaid voelen.

 • Inno Vation

  Slightly Mad Studio heeft een verklaring gegeven, waar ik niet blij van ben geworden.

  http://playeressence.com/slightly-mad-studios-attempts-to-shift-blame-from-bandai-namco-over-the-project-cars-delay/

  Vooral de zin ” If people want a sim race on WiiU, they’ll buy it, even in one more year… If they prefer Mario Kart…” spreekt een echte minachting uit.