Project Cars op Firstlook

Race met Project Cars op Firstlook 2014

Vandaag is bekend geworden dat de racegame “Project CARS” speelbaar zal zijn op Firstlook 2014. Het evenement van de Benelux die op 11 en 12 oktober plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Op tientallen stands en in diverse theaters kunnen gamers twee dagen lang aan de slag met producten die nog niet op de markt verkrijgbaar zijn. Project CARS zal tijdens Firstlook 2014 al speelbaar zijn, terwijl de race game pas veel later voor het normale publiek in de winkel zal liggen.

Project CARS wordt ontwikkeld door de racegame studio Slightly Mad. De game is mede-ontworpen, getest en beoordeeld door een gepassioneerde groep race-fans en professionele coureurs. De game wordt in de Benelux uitgegeven door Bandai Namco games.

Oculus Rift

Project CARS is te spelen op de stand van Cooler Master in Hal 1, Stand 12. De game is daar speelbaar in twee configuraties: een race simulatie opstelling met een zogenaamde motion-rig die de game levensechte bewegingen tijdens de race laat ervaren en een opstelling met de virtual reality bril van Oculus Rift. De Oculus Rift is een VR-bril met een breed stereoscopisch gezichtsveld ontwikkeld voor gamers. Het toestel meet de bewegingen van het hoofd van de speler zodat deze bewegingen gebruikt kunnen worden als besturing in het spel. Dit zorgt er voor dat de speler zich meer ondergedompeld voelt in de virtuele wereld.

De release van Project CARS is gepland voor 21 november en is voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. In 2015 komt de game ook uit voor de Nintendo WiiU. De game zal op 11 en 12 oktober speelbaar zijn op de Cooler Master stand in de Jaarbeurs te Utrecht.

  • Grayfoxz

    Oooh nice, kijken ofi ik die occulus versie kan spelen dan ^_^

  • Grayfoxz

    Oooh nice, kijken ofi ik die occulus versie kan spelen dan ^_^

  • Heb echt zin in Firstlook! Komen echt veel toffe titels.

  • Heb echt zin in Firstlook! Komen echt veel toffe titels.