Proef van het eilandleven met het gratis Tomodachi Life Welcome Version

Tomodachi Life verschijnt op 6 juni

Nintendo maakt bekend dat elke volledige versie van Tomodachi Life voor Nintendo 3DS en 2DS wordt geleverd inclusief twee gratis downloadcodes voor de Tomodachi Life: Welcome Version in de Nintendo eShop. De Tomodachi Life: Welcome Version biedt spelers de kans om een deel van Tomodachi Life te delen met vrienden of gezinsleden die een Nintendo 3DS- of 2DS-systeem hebben. Twee gelukkige vrienden of gezinsleden kunnen zelf Mii-personages maken met hun eigen unieke stemmen en karakters. Wanneer deze Mii-personages zijn verhuisd naar het eiland, beginnen ze op elkaar te reageren, en kunnen spelers proberen hun problemen op te lossen. Wanneer de Tomodachi Life: Welcome Version is voltooid, kunnen spelers toegang krijgen tot een zeldzaam pandakostuum, dat ze kunnen dragen in het volledige spel dat te koop is in de winkel of Nintendo eShop.

Tomodachi Life laat je je eigen Mii-personages maken om daarmee je eigen eiland te bevolken. Je kunt Mii-personages maken van werkelijk iedereen die je kent, zoals je vrienden, ouders, leraren of wie dan ook! De Mii-personages die je kent van de Wii, Wii U, Nintendo 3DS en Nintendo 2DS worden in Tomodachi Life als nooit eerder tot leven gewekt: ze kunnen praten en zingen en hebben elk hun eigen persoonlijkheid. Kijk hoe Mii-personages van de belangrijke personen in je leven zich gedragen in verrassende situaties en word de regisseur van hun leven in je eigen soapprogramma. Luister naar hun gedachten, geef ze eten en voorwerpen, en probeer hun problemen op te lossen om je gemeenschap steeds gelukkiger te maken en nieuwe verrassingen te ontgrendelen. Je kunt alle maffe momenten vangen in schermafbeeldingen die je via de Nintendo 3DS afbeeldingssoftware kunt plaatsen op sociale netwerken om ze te delen met je echte vrienden en familie, zodat iedereen kan zien wat er op je eiland gebeurt. Er valt heel wat te beleven in Tomodachi Life – Je vrienden. Jullie verhalen. Jouw leven. Elk volledig spel van Tomodachi Life wordt geleverd inclusief twee downloadcodes voor Tomodachi Life: Welcome Version, zodat twee vrienden de verrassende mogelijkheden kunnen uitproberen op hun Nintendo 3DS- en 2DS-systemen en een pandakostuum kunnen ontgrendelen.

Als je vrienden na het voltooien van de Tomodachi Life: Welcome Version de smaak van Tomodachi Life te pakken hebben, kunnen ze zonder vorderingen te verliezen alle bewoners van hun nieuwe eiland verhuizen naar het volledige spel, dat te koop is in de winkels of Nintendo eShop. Daarnaast kunnen spelers die de Tomodachi Life: Welcome Version voltooiden een zeldzaam pandakostuum ontgrendelen in één van acht beschikbare kleuren. Hiermee kunnen ze hun Mii-personages verkleden in zowel de probeerversie als de volledige versie.

  • thijs950

    werkt dit game op de asus tablet transfoormer