Had jij de digitale versie van Dying Light gepre-orderd?

Er zijn problemen met de digitale versie van Dying Light. De game en de DLC zijn niet te downloaden of met heel veel problemen. Ik, Berend, heb de game wel kunnen downloaden, gisteren had ik de game gereserveerd in de PlayStation Store, maar de DLC en Season Pass zijn nergens te bekennen. Ik kan deze ook niet downloaden in de PlayStation Store.

Michael, een andere schrijver bij Kijk-Online, heeft een helaas minder geluk. Hij heeft de game ook gereserveerd maar kan zowel de game als de DLC helemaal niet downloaden. Michael was zo verstandig om PlayStation Support te bellen en kreeg daar te horen dat er er meer mensen zijn met soort gelijke problemen. De support medewerker kon wel vertellen dat Dying Light, inclusief de DLC, zo snel mogelijk te downloaden is. Wanneer dat is nog onduidelijk.

Update (18:40): We hebben van meerdere mensen vernomen dat de problemen verleden tijd blijken te zijn. Een work-around die voor de meesten helpt is de game via de PSN store te downloaden. (Dit doe je door naar de game te gaan en op de knop [ Download naar PS4 ] te drukken!)

Bekijk hier onze eerste stream van Dying Light waarin Berend het opneemt tegen zombies

 • Damn serieus? Meen je niet, wellicht boycotten ze alles voor ons Europeanen 😀

 • PerziaN

  Ondanks dit alles toch nog onwijs benieuwd naar de game. Ben vast niet de enige. Haha!

 • Ik ben bang voor rennende zombies…en horror in het algemeen…

 • Sommigen onder ons hadden ook problemen, antwoord staat hier bijna onderaan (de vele stappen) hope it helps… Is een awesome game btw 😉 http://playstationclan.be/index.php/topic,1801.0.html

  • Bedankt Bram! 😀

   • Is het gelukt daarmee?

    • Ik heb geen PS4 en geen Dying Light…(^~^)