Vintage Car Pack en Live Update met nieuwe PvP-modus nu ook beschikbaar

Een gratis demo van de action-driving MMO The Crew is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Scheur op je gemak door de Verenigde Staten tijdens deze twee uur durende gratis demo. De vooruitgang tijdens de demo wordt behouden indien je besluit om de game te kopen om verder te spelen. De gratis demo is verkrijgbaar via de PlayStation Store voor PlayStation 4 en via de Xbox Marketplace voor Xbox One.

VINTAGE CAR PACK & LIVE UPDATE:

Voor de huidige spelers van The Crew zijn het Vintage Car Pack en de Vintage Live Update, inclusief een nieuwe PvP-modus, nu ook beschikbaar. Scheur in stijl met het Vintage Car Pack, dat de klassieke Chevrolet Corvette C2, de iconische en krachtige Chevrolet Corvette C3 en de bliksemsnelle Spyker C8 Aileron bevat. Het Vintage Car Pack is nu zonder extra kosten te downloaden voor Season Pass-houders en is ook apart verkrijgbaar. De Vintage Car Pack is verkrijgbaar via de PlayStation Store voor PlayStation 4, de Xbox Marketplace voor Xbox One en via Steam en Uplay voor PC.

Probeer nu The Crew demo

NIEUWE FACTIEMISSIES:

Er zijn ook vier nieuwe factiemissies beschikbaar voor alle spelers, dankzij de gratis Vintage Live Update. Maak het smerig tijdens een dirt race door het Wilde Westen, ga naar het verre zuiden om deel te nemen aan de ‘Bayou Brawl’, cruise rustig op de legendarische Route 66 of teleporteer jezelf naar Sin City om goederen op te sporen die vernietigd moeten worden in ‘The Score’.

NIEUWE PVP-MODUS:

Verder geniet je nu ook van de nieuwe Blitz Brawl PvP-modus, waarbij het doel is om van zone tot zone te rijden en alleen of als team punten te scoren. Ram je tegenstanders uit de zone en probeer er zelf in te blijven om je kansen op overwinning te vergroten. De Vintage Live Update komt ook met nieuwe tuningmogelijkheden om je autoverzameling nog exclusiever te maken. Ga voor de retrolook met nieuwe vintage stickers of verfijn je wagen met een gloednieuw houten interieur.

Als winnaar van de 2014 Game Critics Awards Best Racing Game op de E3 neemt The Crew je mee in de enorme open spelwereld van de Verenigde Staten. Hier wachten niet alleen spannende uitdagingen en avontuurlijke races op je, maar ook échte spelers van over de hele wereld die de strijd met je aangaan!