The Crew.18

Doe mee met de Golder Plates speurtocht van The Crew en unlock leuke items

Vanmorgen hadden we nog screenshots van The Crew en nu hebben we wat meer informatie mocht je de game pre-orderen. The Crew is een revolutionaire & actievolle racegame die spelers meeneemt op een roekeloze rit door de gigantische open wereld van de Verenigde Staten, vol eindeloze uitdagingen en online spelers.

Pre-order The Crew nu met drie verschillende packs die je toegang geven tot de 2015 Ford Mustang GT, de RAM SRT-10, en de BMW Z4 sDrive35is.
Of pre-order de Limited Edition van The Crew met exclusieve toegang tot de Mini Cooper S 2010. Elke pre-order bevat een set custom onderdelen voor je wagen en crew credits.

Het is nu mogelijk om exclusieve prijzen te winnen via de Golden Plates speurtocht. Gouden kentekenplaten zijn verborgen in de game assets (screenshots, trailers en artwork) die onthuld zijn of nog worden onthuld naar aanloop van de release van The Crew. Bij release kunnen de codes die je terug hebt gevonden in de kentekenplaten ingevoerd worden op de website: http://thecrewgame.com/golden-plate. Op deze manier unlock je in-game rewards, goodies en geheime prijzen.