In de komende periode vindt een VIP multiplayer bèta test plaats voor Act of Aggression

Koch Media, vooraanstaand producent en distributeur van digitale entertainment producten en Focus Home Interactive, de Franse uitgever bekend van onder meer de succesvolle Farming Simulator franchise, geven vandaag een pre-alpha gameplay trailer vrij voor Act of Aggression.

Act of Aggression van Eugen Systems, de ontwikkelaars van de Wargame serie waar miljoenen exemplaren van zijn verkocht, heeft als doel om de gouden era van de RTS nieuw leven in te blazen met een interessante mix van klassieke kenmerken en vernieuwing; het bouwen van je basis, resource management, en mass unit production zijn enkele van de vele gameplay features die je in de eerste, bombastische pre-alpha gameplay trailer te zien krijgt.

Je krijgt ook een voorproefje van de verschillen tussen de drie facties in de strijd, en een uitgebreide blik op de door techno-thriller geïnspireerde GUI en digitale effecten die uniek zijn voor Act of Aggression.

Spelers zullen op grote, authentieke maps middelen oogsten, strategische basissen bouwen, deze verdedigen, en allerlei units produceren om hun tegenstander te weerstaan. Je zult het zelfs opnemen tegen andere spelers om banken te bezetten en zo aanvullende inkomstenbronnen te bemachtigen. Ook zul je soldaten die uit tanks en vliegtuigen worden geworpen of gewond op het slagveld achterblijven in gevangenschap nemen als krijgsgevangenen. De launch volgt in de lente van 2015.