Namco Bandai kondigd terugkeer van de Power Rangers aan.

Door middel van de Kinect neem je het nu first-person op tegen de badguys.

Elk kind kroop vroeger in de huid van een cowboy en indiaantje, politie en boef en natuurlijk uiteindelijk in de huid van een van de Power Rangers.
Voor de wat ouderen onder ons gaan we even terug naar 1993, want toen kwamen ze voor het eerst op televisie. In no time morphte iedereen op de speelplaats mee en waren de Power Rangers wereldwijd een hit. Namco Bandai brengt nu de Power Rangers wederom tot leven en dit maal op de de Xbox360 Kinect. Vanaf 25 januari kan je de wereld van de iconische helden als nooit tevoren naspelen door middel van het First-person perspectief dat de Kinect jouw biedt.

Power Rangers Super Samurai is een mix van gevechtskunsten en fitness. Het is van cruciaal belang om samen te werken en verantwoordelijkheid op je te nemen. Anders zal je het nooit kunnen redden tegen Master Xandred en Serrator. Door samen te werken vorm je immers MegaZords en uiteindelijk de Super Samurai. Deze game is actie vanaf de eerste minuut en zal je niet meer loslaten tot aan de eind credits. Met behulp van de Black Box vormen de Power Rangers de legendarische MegaZord combinaties.

Hieronder een kort overzicht van wat je allemaal te wachten staat:

Speel met de rode, blauwe, groene, gele, roze of gouden Power Ranger
PEGI 12 jaar
Drie spelmodi: Mega modus, Super Samurai modus en Super Mega modus
Neem het met een vriend op tegen Nighlok

De game ligt vanaf 25 januari 2013 in de winkel, exclusief voor Xbox Kinect.