Pokémon shuffle is vanaf vandaag verkrijgbaar, deze free-to-play puzzelgame is uitgebracht op de 3DS

Je leest het goed, een free-to-play Nintendo game. Pokémon shuffle is vanaf vandaag verkrijgbaar en het is gratis. Deze game kan door iedere 3DS gamer met een Nintendo ID gedownload en gespeeld worden. Maar denk maar niet dat je geen geld uit kan geven aan deze game.

Neem het op tegen drie of meer in een rij opgestelde Pokémon en baan je een weg door verschillende spelfases. Het spel heeft als doel om de HP van de wilde Pokémon binnen het beschikbare aantal aanvallen tot nul te verminderen. De beste spelers zetten traditionele Pokémon-vechtvaardigheden in om de wilde Pokémon efficiënt te verslaan en gemakkelijker te vangen. Net zoals bij de game Candy Crush Saga en vele andere puzzelgames zul je drie dezelfde pokémon op een rij moeten krijgen op het spelbord. Hiermee doe je schade aan de wilde pokémon.

Spelers zullen het spel starten met vijf harten. Voor elke gespeelde fase zullen de speler één hart verliezen. Als deze harten op zijn kun je niet meer verder spelen en zul je 30 minuten moeten wachten per hart tot deze weer aangevuld zijn. Natuurlijk kun je ook in de Nintendo e-shop juwelen aanschaffen die in de game weer kunnen worden ingeleverd voor harten. Ook is het mogelijk om via Streetpass records en bonusjuwelen te krijgen. Dus zorg dat je je 3DS altijd op zak hebt!

het is de bedoeling dat er in de toekomst nieuwe fases gratis als download aangeboden gaan worden. Dus genoeg plezier in aantocht met Pokémon Shuffle.
Pokémon shuffle is vanaf vandaag verkrijgbaar 18-02-2015