Als beginnen kun je makkelijk instappen in Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity.

Bouw je eigen Pokémon paradise.

Op 17 mei verschijnt Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity voor de Nintendo 3DS. In de game ga jij als Pokémon samen met een partner (ook een Pokémon) op pad om de mystery dungeons te doorlopen en om het verhaal tot een goed einde te brengen.

Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity is ook voor nieuwkomers omdat alles nog eens rustig wordt uitgelegd en er zijn ook nieuwe functies in het spel die nog niemand kent. Je kunt namelijk een Pokémon paradise maken. Dit doe je door land en gebouwen te verkrijgen. Materiaal verkrijg je door de mystery dungeons te doorlopen. Het is dus erg simpel: Hoe meer je ontgrendelt hoe groter je Pokémon paradise wordt.

Wat voor gebouwen heb je in je paradijs. We gaan er eens een paar bekijken. Zo heb je de Quagsire Assembly waar Quagsire de boel runt en daar kun je kijken welke vrienden je opgedaan hebt tijdens je reis en welke vrienden je mee wil nemen op nieuwe reizen.

Scraggy’s Savvy Moves: Hier kunnen Pokémon nieuwe moves leren en vergeten.

Azumarill’s Request Board: Het zegt het eigenlijk al, Pokémon hebben vele taken voor je om te vervullen. De vraag is natuurlijk of je daar zin in hebt. Ons lijkt het geen slecht idee.

Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity is echt een game voor de fan en zal op 17 mei verschijnen op de 3DS.

Pokémon