Mega Rayquaza is de nieuwste toevoeging aan de lijst met mega evoluties die in de nieuwste pokemon games gaan verschijnen

Ook Mega Rayquaza zal een van de vele mega evoluties zijn die beschikbaar zal zijn in Pokemon Omega Ruby en Alpha Sapphire. Volgens Nintendo zal Rayquaza een aparte mega evolutie hebben.

The Legendary Pokémon Rayquaza is said to achieve Mega Evolution in a remarkable way-unlike that of other Pokémon-due to its unique biology. What is this unique method? And what is the mystery of Mega Evolution?

Vergeet natuurlijk niet de demo die binnenkort voor de 3DS uitkomt. Deze zal niet hetzelfde verhaal van de volledige game volgen, maar een mini avontuur als voorbereiding op het grote avontuur. Hierin zullen spelers een flink aantal mega evoluties tegenkomen en bevechten. Pokemon en items die je verdient in deze demo kunnen hierna naar de volledige game overgezet worden.

Op 28 november is het eindelijk zover, dan kunnen we hier in Europa met de nieuwste pokemon games aan de slag gaan… Kan jij nog wachten?