Sale Sale Sale

PlayStation is deze zomer goed bezig, want niet alleen PlayStation Plus members worden door hen verwend. Vanaf vandaag tot en met 28 augustus kunnen wij kortingen verwachten op games. Naast de gebruikelijke aanbiedingen op games kunnen wij ook leuke aanbiedingen verwachten op films, muziek en content op PlayStation Plus. De komende paar maanden is PS Store daarom jouw entertainment hoek!

Game Sale

Vorige week is PlayStation begonnen met kortingen op games die gemaakt zijn door Naughty Dog, dan moet je denken aan titels zoals Uncharted en Crash Bandicoot. Voor de mensen die ook een slaatje uit deze sale willen slaan is het nog mogelijk om tot vrijdag 19 juli deze games aan te schaffen met korting. Vanaf vrijdag is het mogelijk om Tomb Raider voor maar € 20,99 en voor PlayStation Plus members ook nog eens de gewoonlijke 10% korting erboven op.

Muziek Sale

De aanbiedingen gaan door. Voor de muzieklovers die heerlijk in de zon aan het ontspannen zijn heb je PlayStation music Ultimate voor € 59,99 en voor Plus members is het maar slechts € 41,99!

Als PlayStation met meer kortingen gaat smijten laten wij het jullie als eerste weten.