Keuze krijgen in de games die naar PlayStation Plus komen, dat klinkt als een goede optie!

We horen de laatste tijd steeds vaker klachten over het PlayStation Plus aanbod. Mensen hebben de games al, vinden ze niet leuk, of misschien willen ze wel grotere titel. Natuurlijk valt er altijd wel iets te klagen, maar steeds vaker komen de klachten overal op het internet tevoorschijn. Mogelijk heeft Sony hier een oplossing voor!

NeoGAF gebruiker EL_Cinefilo kwam iets interessants tegen terwijl hij in de “What’s new” sectie van de PlayStation website aan het rondkijken was. Er was namelijk een video geplaatst met de naam “Vote to Play”. De video was een uitleg over een nieuwe functie voor PlayStation Plus leden waarbij ze konden stemmen op drie titels. De titel waar het meest voor gestemd zou worden zou gratis bij Plus te downloaden zijn volgende maand, en de andere twee zouden dan met korting beschikbaar komen.

De video werd al heel snel offline gehaald, maar gelukkig zijn er een aantal screenshots gemaakt voordat dit gebeurde. Op de screenshots is ook de momenteel PC exclusieve game Grow Home te zien. Mogelijk komt deze game ook binnenkort naar de PlayStation 4 (en misschien ook PlayStation 3). We zullen zien wanneer (en of) Sony met een aankondiging voor deze functie gaat komen. Misschien al wel op Gamescom volgende week!

PlayStation Plus Vote to play functie gelekt?