De PlayStation Plus multiplayer feature is dit weekend gratis voor alle PlayStation 4 bezitters

PlayStation 4 bezitters…rejoice! Of toch ieder geval de PlayStation 4 bezitters die geen PlayStation Plus hebben. Niet dat dat er veel zullen zijn… maar ik raak afgeleid. Wat er dus gezegd moet worden is dat dit weekend, vanaf vrijdag ochtend 26 september tot en met maandag ochtend 29 september, de PlayStation Plus multiplayer feature beschikbaar is voor iedereen.

Wat betekend dit? Dit betekend dat elke gamer met een PlayStation 4 en een game met online functies, online kan gaan spelen. Dit om de gamers die dit niet kunnen toch een beetje te laten proeven van de grote online wereld van de games. Helaas kun je niet gebruik maken van de gratis games, kortingen en cloud opslag die bij de normale PlayStation Plus subscription inbegrepen zit.
PlayStation Plus multiplayer cloud backup discounts free games 22-09-2014

Heb je een PlayStation 4 in huis en heb je geen PlayStation Plus? Zorg dan dat je je weekend vrij houd en je games klaarlegt, want het PlayStation Plus multiplayer weekend komt er aan!

  • Dat is best lekker voor iedereen die nog geen ps plus heeft!

  • Wat een onzin. Dit had sony beter tijdens de release kunnen doen.

    • Nino

      Inderdaad en ik kan me niet voorstellen dat iemand tegenwoordig een next-gen console aanschaft om niet online te kunnen spelen? Blijf dan gewoon lekker gratis op je PlayStation 3 online gamen…:P