Nog een week te gaan, maar eindelijk is de PlayStation Plus content voor september bekend gemaakt

Er zijn genoeg mensen die weer met ongeduld zitten te wachten op de aankondiging van de nieuwe PlayStation Plus content. En eindelijk kunnen we die mensen uit hun lijden verlossen. De content is aangekondigd.

Allereerst voor de PlayStation 4, Shoot-em-up/platformer Velocity 2X (cross buy voor PS Vita) en Sportsfriends (cross buy voor PlayStation 3), een locale multiplayer sport game.
Dan is er voor de PlayStation 3 All Stars Battle Royale (ook cross buy voor PS Vita) en Hoard, een strategische middeleeuwse game waar jij de draak speelt die het koninkrijk vernietigd.
En als laatste voor de PS Vita is er TxK, een kleurrijke, retro, arcade achtige shooter en Joe Danger, een komische motorrace game.

Natuurlijk zullen de games van vorige maand verdwijnen, dus als je deze nog niet hebt gedownload, doe dit dan nog snel. Bekijk ook hieronder de PlayStation Plus trailer van Sony, zodat je een beetje een idee krijgt wat de games inhouden.
De PlayStation Plus content voor september, wat vinden jullie er van? Laat het ons weten in de comments.

https://www.youtube.com/watch?v=-ZUDcawofRY” width=”620″ height=”360″]

  • Meh Playstation Plus biedt de laaste maanden niet echt veel bijzondere games…

    • Grayfoxz

      Ben zelf ook niet super happy, maar kan me weer ff bezighouden. Wil de games toch altijd wel even spelen. En vermoed dat binnenkort het een stuk gavere titels gaan worden, miss daarom nu wat minder om kosten te drukken. We shall see.

      • Ja ik kijk ook altijd ff naar de games en soms speel ik zelfs de hele game ( zoals bij DMC Devil May Cry ) Maar dit najaar heb ik deze titels ook niet nodig dit najaar. Heb t druk genoeg met nieuwe titels 🙂