Zullen we binnenkort eindelijk in heel Europa PlayStation games kunnen streamen?

Sommigen van ons zitten er al tijden op te wachten, terwijl de Amerikanen het al lang hebben kunnen uitproberen. Het gaat hier natuurlijk om de video game streaming dienst van Sony, PlayStation Now. Nu is het mogelijk dat we hier in Nederland nog even moeten wachten, maar onze Zuiderburen kunnen vanaf vandaag er mee aan de slag. Jazeker, de PlayStation Now Bèta is van start in de Verenigde Koninkrijk.

In de bèta fase zal alleen de huur optie beschikbaar zijn, en later is het de bedoeling dat er ook een abonnement service beschikbaar gaat komen. In de eerste instantie zal het alleen op de PlayStation 4 en PlayStation 3 beschikbaar zijn, maar Sony wil later dit jaar ook de service naar de PS Vita en PlayStation TV brengen.

De huurperiode in de bèta zal beperkt zijn tot 2 en 30 daagse verhuur die varieert van £2.99 tot £7.99 (dit kan verschillen per titel). Voor meer informatie over de service kun je hier heen gaan. Hopelijk zijn we hier ook snel aan de beurt en zal de uiteindelijke prijs van de abonnement service acceptabel zijn.

PlayStation Now Bèta is van start in de UK