PlayStation4-reveal

Is jouw vraag in de PlayStation Access video beantwoord?

De PlayStation 4, veel gamers zijn benieuwd naar de console en hebben dan soms ook vragen waar ze graag antwoord op willen hebben. Gelukkig is er een PlayStation Access video online gezet waarin tien vragen worden beantwoordt. Altijd fijn toch? Bekijk snel de video hieronder om te kijken of de vraag die jij in je hoofd had ook beantwoord is. Wat wij eigenlijk graag zouden weten of jij een PlayStation 4 bij launch gaat kopen of dat je wacht. Mocht jij wachten om een PlayStation 4 te kopen vertel ons dan ook is waarom.

  • Vind het echt balen dat de ps3 controller er niet op werkt. Erg omslachtig. Zit ik straks met ps2, ps3 en ps4 controllers. Dat heeft Nintendo toch beter aangepakt imo.

    • Nino

      En zonder de “Playstation Camera” valt een deel van de PS4 Controller’s functionaliteit ook nog eens weg. En dat allemaal om €100,- goedkoper te zijn dan een Xbox ONe? No thank you SOny. 😀

      • Die extra functionaliteit spreekt me nog niet aan. Die 100,- euro opmerking snap ik van je nino. Verschil is wel dat sony je een keuze geeft voor een camera en ms verplicht je iets erbij te nemen wat sommige gamers niet willen.