Ga jij de Evolve alpha spelen?

Eigenlijk zouden PlayStation 4 bezitters afgelopen weekend al de Evolve alpha moeten spelen maar er ging iets mis. Er waren wat problemen die Turtle Rock eerst moest oplossen voordat je kon gaan genieten. Nu schijnen de meeste, volgens Turtle Rock, problemen opgelost moeten zijn. De Evolve alpha is nog tot en met morgen te spelen.

  • Het lukt mij helaas nog altijd niet om te kunnen spelen.

  • Het lukt mij helaas nog altijd niet om te kunnen spelen.

  • Nino

    De Evolve Alpha zag er wat mij betreft echt teleurstellend uit. De high-end PC versie die ik bij 2K Games op kantoor heb gespeeld was echt een stuk mooier. Qua gameplay was het natuurlijk wel leuk. Ben benieuwd hoe de game er uiteindelijk uit zal zien.

  • Nino

    De Evolve Alpha zag er wat mij betreft echt teleurstellend uit. De high-end PC versie die ik bij 2K Games op kantoor heb gespeeld was echt een stuk mooier. Qua gameplay was het natuurlijk wel leuk. Ben benieuwd hoe de game er uiteindelijk uit zal zien.