De lente begint vroeg, want de zombies nemen met Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 de boel over!

PopCap Vancouver, ontwikkelaar van een van de meeste geliefde videogame-franchises ter wereld  heeft vandaag aangekondigd dat Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 op 23 februari 2015 in Noord-Amerika in de winkels ligt en wereldwijd op 25 februari 2015, vroeger dan de verwachte lente-release. Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 plaatst je in een groots gevecht waar de zombies voor het eerst in de geschiedenis van de franchise Suburbia hebben overgenomen en de planten de aanval inzetten. Spelers die het spel reserveren, ontvangen de Grass Effect Z7-Mech direct wanneer ze het spel starten. Geïnspireerd door een van de favoriete videogame-franchises van het ontwikkelingsteam, heeft PopCap Vancouver samengewerkt met BioWare om een unieke mech te maken, compleet met Zomni-tool, kinetische voering en een biotisch vermogen “Pull” om snel de afstand te verkleinen tussen jou en de plantaardige dreiging.

Naast de Grass Effect Z7-Mech, krijgen fans die Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 pre-orderen, een emoji pack met 14 nieuwe emoji-accessoires om alle karakterklasses aan te passen.

“Bij PopCap houden we ervan om onze fans te verrassen, en we zijn daarom erg blij dat we gereed zijn om Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 eerder aan de fans te kunnen geven dan gepland,” zei Justin Wiebe, Creative Director, Plants vs. Zombies Garden Warfare 2. “

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 gaat verder dan ooit om de leukste, gekste en meest waanzinnige shooter ooit te creëren. Spelers kunnen de aanval inzetten met de planten in nieuwe modi zoals de Herbal Assault-modus voor 24 spelers, of de zombies bijeenroepen en zich verdedigen tegen de planten in de co-op-modus voor 4 spelers: Graveyard Ops. De hilarische actie vindt plaats op 12 nieuwe maps die vol zitten met leven en humor, zoals Great White North en Moon Base Z. Sluit je aan bij het gevecht om Suburbia met zes nieuwe personage-klassen en meer dan honderd unieke personages om te verzamelen.