De Planetside 2 gesloten bèta voor de PlayStation 4 heeft eindelijk een startdatum gekregen

Een Planetside 2 gesloten bèta, eindelijk komt de free to play shooter van Sony Online Entertainment naar de PlayStation 4 zoals al tijden geleden beloofd was. Op de PC kunnen gamers al lang genieten van deze online shooter, maar het ziet er naar uit dat de PlayStation 4 gamers binnenkort ook aan de slag kunnen. De gesloten bèta van Planetside 2 gaat op 20 januari van start om de servers van de game te testen. Maar natuurlijk is Sony ook op zoek naar feedback over de game.

“We’ll be using this beta period to test our servers, performance, and various other aspects of the game, and we also want you to share constructive feedback on PlanetSide 2. All players in the Closed Bèta will have access to our special Bèta forums, which will be the primary location for development interaction and feedback” Aldus Clint Worley, Executive Producer van Planetside 2.

Spelers die geïnteresseerd zijn in de Planetside 2 gesloten bèta kunnen zich hier, op de website van de game, aanmelden. Ingeschreven spelers zullen geleidelijk aan toegang krijgen tot de game, startend met een paar duizend en hierna steeds meer in de loop der tijd.

Spelers krijgen toegang op volgorde van inschrijven, dus hoe eerder je jezelf inschrijf, hoe beter je kansen zijn op vroege toegang tot de bèta. Ga jij meedoen? Laat het ons weten in de comments, dan zien we je misschien wel online in de wereld van Planetside 2!
Planetside 2 geslote beta 08-01-2015

  • Ik heb best wel zin in deze game, ik heb Planetside 2 een paar keer gespeeld op PC en ik vond het eigenlijk best wel tof om te spelen. Alleen omdat is niet echt een PC-gamer ben maar een console gamer ben ik toen met die game gestopt. Als de game naar PS4 komt zal ik deze zeker opnieuw oppakken. Ik schrijf mezelf alvast in voor de béta.