Wat vindt Phill Spencer van de onthulling?

Sinds Phill Spencer het roer bij de Xbox One afdeling van Microsoft heeft overgenomen zijn er de afgelopen maanden veel goede dingen gebeurt en is het altijd interessant om te horen wat de beste man over de game industrie te zeggen heeft. Nou vond afgelopen weekend de PlayStation Experience plaats en werd aangekondigd dat Street Fighter V exclusief voor de PlayStation 4 en de PC uitgebracht zal worden. Fans bestookten Specer massaal met vragen en dit had hij te zeggen over het nieuws.

 

Spencer respecteert de concurrentie!

Volgens Spencer kunnen Xbox One fans het komende jaar genoeg leuke verassingen verwachten en volgens hem is concurrentie erg goed voor de industrie. Voor Microsoft blijven E3 en Gamescom de belangrijkste evenementen, al heeft hij niet uitgesloten dat er in de nabije toekomst mogelijk een speciaal Xbox One evenement komt.

“I appreciate the competition, they do good work,” zei Spencer “I just focus on us and like you say, I think that makes us better.”

Wat zal de toekomst ons brengen? Waarschijnlijk een Super Ultra Street Fighter V Ultimate Turbo Tournament Arcade Edition met alle DLC die in eerste instantie exclusief voor de PlayStation 4 en PC was.