Pes 2014 trailer

Pes 2014 trailer, laat Pes in zijn volle glorie zien

Op Gamescom is zojuist de Pes 2014 trailer getoond. En het ziet er verdomd goed uit. Daarbij moeten we Konami feliciteren met hun nieuwe FOX Engine. In de trailer zien we Celtic tijdens de Champions Legeau wedstrijden. In de eerste wedstrijd worden ze volledig omver gelopen door Juventus. Wat hierin duidelijk naar voren komt is Konami’s nieuwe toevoeging, namelijk: Emotie. In Pes 2014 zal het hier volledig om gaan draaien.

Maakt een speler tijdens een wedstrijd een fout, dan zal zijn humeur slechter worden. Als het publiek hierbij nog een fluitconcert geeft zijn de gevolgen catastrofaal. Na een paar flinke training sessies zijn de spelers van Celtic erop gebrand om het nu beter te doen. Hoe het afloopt wordt duidelijk in onderstaande trailer.

Pes en Fifa

Nee nog geen vergelijking maar het word een harde strijd tussen de 2 giganten. De laatste jaren is Fifa duidelijk heer en meester in gameland als het om voetbal draait. Laten we hopen dat Pes er dit jaar weer een feest van gaat maken zodat de strijd der titanen mooi wordt. Pes 2014 staat gepland voor 19 september 2014.

 • bsfs1-Brendan

  Vette game , ga hem ook kopen , altijd leuke games gevonden , de PES reeks , maar daarintegen houd ik ook van Fifa , dus totaal geen rivaliteit tussen mij en mijn vrienden 😉

  • Ik speel natuurlijk ook beide games. Momenteel heeft Fifa het net wat beter voor elkaar. Maar ik krijg het gevoel dat Pes dit jaar terug gaat komen of in ieder geval beter word

   • bsfs1-Brendan

    Inderdaad , als je dat publiek zo ziet , waar het in fifa nog platte mensen zijn…..
    Graphics PES heb ik altijd stukken beter gevonden , ook de gezichten enz.
    Maar Fifa vond ik altijd heerlijk spelen , totdat de First Touch kwam , echt verschrikkelijk.

    • Enige waar ik me aan stoor bij beide games is het publiek en alles eromheen. Het staat stil, is korrelig en soms zie je 1 supporter 30x terug in een supportersvak. Elke x hetzelfde poppetje.

     • bsfs1-Brendan

      Dat is inderdaad een punt van verbetering.