Kijk-online | Waar games en gamers samenkomen
Destiny Review
The Sims 4 Review
NHL 15 Review

PES 2013 preview

PES 2013 preview

PES 2013

De race voor de suprematie van voetbalgames kan vast met Pro Evolution Soccer 2013 van start. Het leveren van “totale vrijheid” over de speelwijze, balcontrole en over de plaatsing en passing van de bal gaat nu werkelijkheid worden met PES 2013. Het spel zal proberen om de beste spelers in het voetbal na te bootsen, hoe ze lopen, bewegen zowel op als aan de bal, en hun vaardigheden. PES 2013 zal beschikken over 50 van de grootste spelers in de zogenaamde “real-to-life” mode in het spel.

“In voetbalgames gaat het om de speler-interactie met de bal, vanaf de eerste aanraking, tot dribbelen, passeren en alle bewegingen die in verband staan met het spelen van voetbal”, zegt Tomoyuki Tsuboi, President van Konami Digital Entertainment, Inc “wat PES 2013 gaat geven aan spelers is volledige controle om hun spel te beïnvloeden hoe zij dat willen, en PES 2013 gaat dat geven door middel van al die belangrijke elementen die ik zojuist genoemde. Nabootsing van de ervaring van een echte voetbalwedstrijd en het geven van die vrijheid aan de spelers staat voorop bij de ontwikkeling van PES 2013. “

PES 2013

Het spel zal beschikken over FullControl, Speler-ID en ProActive AI. Men krijgt beschikking over totale vrijheid van beweging, een geheel nieuwe dynamiek en een volledig vernieuwde eerste aanraking. Spelers kunnen kiezen hoe de bal te ontvangen of te bewegen wanneer zij aan de bal zijn. Je gebruikt de trigger knoppen om toegang te krijgen tot een aantal balcontrole-stijlen en die zijn nodig want elke wedstrijd zal, nat als in het echt, op en neer gaan. De mede- en tegenspelers hebben nieuwe AI routines die een meer evenwichtige wedstrijd garanderen.

Ook is er een nieuw online ranking systeem genaamd Rival Ranking, deze zal spelers op een vergelijkbaar niveau inschalen zodat je, als noob, nooit tege een pro zal uitkomen. Spelers worden opgesplitst in 240 steden over de hele wereld, Custom competities kunnen worden gemaakt en berichten en uitdagingen kunnen verzonden worden via het PSN en XBLA. Er bestaat nu ook de mogelijkheid om je games te synchroniseren met Facebook. Kortom: PES 2013 gaat FIFA 13 het vuur aan de schenen leggen dit jaar!

We hebben ook nog de E3 trailer voor je en een nieuwtje dat op de dag dat de game uit komt je DLC kan downloaden met daarin alle 20 La Liga Stadiums gelicensed. Waarom dit niet in de game zelf al zit? We zullen het nooit weten.

PES 2013 E3 Trailer

Artikel: R.A.A Barends

Deel dit nieuwtje:Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on TumblrShare on Facebook0Share on StumbleUpon0

Over de schrijver

Is binnen het KIJK team de programmeur en zorgt er voor dat de website draaiend blijft en up to date. Ook zorgt hij samen met Sjoerd dat de website een mooi en strak design heeft zonder dat de gebruiksvriendelijkheid hier on te leiden heeft.