PERSONA 4 ARENA is een unieke samenwerking tussen twee toonaangevende Japanse game studio’s.

We hebben een nieuwe video van PERSONA 4 ARENA. In de video krijgen we een teaser van het verhaal van de game. Hieronder nog wat informatie over de game zelf.

De 2D fighting game PERSONA 4 ARENA is een unieke samenwerking tussen twee toonaangevende Japanse game studio’s. De wereldwijd zeer populaire Persona RPG game van Atlus ontmoet de visueel uitbundige 2D fighting-wereld van Arc System Works, bekend van o.a. de Guilty Gear en BlazBlue games.

PERSONA 4 ARENA gaat door waar PERSONA 4 ophield. Een sinister TV kanaal – dat je alleen kan zien als je op een regenachtige avond in een uitgeschakelde televisie kijkt – adverteert met een gevecht op leven en dood tussen twee goede vrienden. De karakters van Persona gaan op onderzoek uit maar alles gaat fout. Het wordt al snel duidelijk dat de helden van Persona het tegen elkaar op zullen moeten nemen in het beruchte TV-programma P1 Grand Prix!

PERSONA 4 ARENA gaat door waar PERSONA 4 ophield.

De volledige PERSONA 4 cast keert terug. Kies uit één van de in totaal 13 karakter zoals o.a. Yosuke, Kanji, Naota en Teddie. Elk Persona personage heeft zijn of haar eigen, unieke verhaallijn. Alle verhalen worden verteld door middel van prachtig geanimeerde en gloednieuwe cut scènes die zijn geschreven door het Persona Team.

PERSONA 4 ARENA is een game voor zowel RPG liefhebbers als 2D fighting fans. Alle karakers, details en bewegingen zijn afkomstig uit het Persona universum. Daarnaast maakt de game gebruik van bekende RPG statuseffecten zoals vergiftiging, verwarring, verlamming en angst. Elk karakter heeft een tweede personage, hun zogenaamde Persona. Deze Persona’s kunnen tijdens de gevechten worden opgeroepen en kunnen dodelijke aanvallen uitvoeren.