Drie splinternieuwe maps voor Titanfall getoond op PAX East

Respawn Entertainment heeft tijdens PAX East aangegeven dat fans van de geweldige fps Titanfall vanaf volgende maand al de eerste dlc kunnen verwachten. Het pakketje genaamd “Titanfall Expedition dlc” zal een aantal nieuwe dingen aan de game toevoegen.

De dlc zal plaatsvinden na de multiplayer campaign van Titanfall en zich afspelen op een drietal nieuwe maps. “Swampland”, een bosrijk gebied waar piloten langs bomen zullen kunnen wallrunnen. De tweede genaamd “Run-off” richt zich meer op pijpleidingen en water en zal op de een of andere manier in verbinding staan met Swampland. En tot slot hebben we “War Games” een map die beschreven wordt als het gebied waar Titan piloten trainen.

Nog een nieuwe toevoeging zijn speciale decals waarmee je jouw Titans net even iets persoonlijker kan maken. Iets waar de fans overigens al weken om schreeuwen.

Titanfall Expedition DLC

  • Nino

    Decals om je Titans meet te customizen…GEWELDIG! Hoe uitgebreider, hoe beter! Lijkt me echt heel vet omdat je zo ook “clan” kleurenschema’s kan bedenken, officier markeringen, etc. Vet hoor!

    Respawn schijnt ook op verzoek van de community bezig te zijn om een optie toe te voegen waarmee je de HUD kan uitschakelen tijdens streamen. ๐Ÿ˜€