Een nieuwe class, level cap verhoging en nieuwe modus!

Wat willen jullie nou nog meer?

Gearbox Software heeft vandaag tijdens een Pax East panel onthuld dat Borderlands 2 eindelijk de lang verwachte level cap verhoging zal ontvangen.

Vanaf 2 april zullen Xbox 360, PC en Playstation 3 spelers tot level 61 door kunnen levellen. Er komen namelijk maar liefst elf levels bij! Season Pass houders krijgen de level cap verhoging gratis maar om een of andere domme reden moet de rest $4.99 betalen? Het is geen astronomisch bedrag, maar lijkt mij volstrekt onnodig.

Naast de level cap verhoging zal het spel ook nieuwe wapens ontvangen. De zogenaamde pearlescent wapens die we nog uit het vorige deel kennen. De pearlescent wapens worden overigens de zeldzaamste loot in de game. Verwacht dus maar weer heel wat farm sessies met extreem lage droprates! Naast de nieuwe class en level cap verhoging zullen spelers vanaf 2 april ook gratis de nieuwe “Ultimate Vault Hunter Mode” ontvangen. In deze modus worden alle vijanden en missies aangepast aan de level cap verhoging, dus reken maar op wat ijzersterke vijanden.

Gearbox Software wil ook nog benadrukken dat de level cap verhoging niet het vierde onderdeel van de Season Pass is en dat een vierde Campaign DLC nog steeds in de maak is! Deze zal ergens in juni uitgebracht worden. Ik kan in ieder geval niet wachten!