Paranormal speelt zich af in een nieuw huis

Vorige week heb ik jullie meegenomen naar five nights at Freddy’s. Het was een leuke maar ook een griezelige avond. Aangezien ik dol ben op griezelige games wil ik je aanstaande zaterdag avond opnieuw uitnodigen voor een Schrikken met Kijk-Online Live. Dit keer gaan we aan de slag met het spel genaamd Paranormal.

We spelen als Matt. Hij heeft net een nieuw huis gekocht. Normaal gesproken is het kopen van een nieuw huis een feestelijke gebeurtenis. Echter in dit geval niet. In de nacht hoort Matt vreemde geluiden. Hoog tijd dus om dit te gaan onderzoeken. De stream begint om 20:00. Ik zie jullie zaterdag!

 • Jeroen Hendrickx

  Ik ben er in ieder geval 99.99% bij. heb er zin in =D

  • gezellig jeroen, weet totaal niet wat me staat te gebeuren. Hopelijk is het freaky genoeg.

   • Even heel wat anders. Sjoerd, komen mijn email eigenlijk wel bij je aan XD

    • Martijn, waar stuur je de emails naartoe? Voor algemene vragen: info@kijk-online.com

     • Bedankt Nino, het was echter aan mailtje aan Sjoerd gericht, dus geen algemene vraag. Maar het komt nog wel een keer. :p

     • Yooo Martijn, naar welk email adres stuur je het? Normaal gesproken houd ik me e-mail scherp in de gaten! Echter heb ik de laatste weken wat problemen met mijn e-mail. Anyway, zal het morgen (zonday 15/2) echt in orde gaan maken.

     • Hey Sjoerd, naar je Kijk-Online email adres. Heb ik je nou aan het werk gezet op deze zonnige zondag. Wat een rotzak ben ik toch ook.. Sorry XD

     • You’ve got mail ๐Ÿ˜€

 • Rick

  Geinige stream sjoerd. de game is wel lame, maar het feit dat een 30+ jaar oude kerel zo op kan gaan in een game is wel cool! Er is een demo op de PS4 van een horror-game waar ik mij he-le-maal de tandjes geschrokken ben btw: P.T. Echt een aanrader!!!

  • Dank je wel Rick. Het is altijd een risico als je een game aanschaft dat zich nog in de “early access” bevindt. Maar goed je moet tijdens een live stream wel de “LOL” erin houden. Eerlijk is eerlijk, heel eng was het niet.

   P.T. heb ik helemaal doorgespeeld. Vond de game freaky as hell!!!! Heb jij deze al uitgespeeld?