Nieuwe screenshots van Just Cause 3 laten platteland zien

Avalanche Studios heeft wederom enkele nieuwe screenshots van Just Cause 3 vrij gegeven. Afgelopen weekend tijdens PAX East 2015 kon je al een aantal screenshots bewonderen van Just Cause 3 en nu zijn er dus weer enkele bij gekomen. Op de screenshots zie je voor het eerst wat meer van de open wereld van de game. Op de afbeeldingen zie je het mooie boeren landschap van het fictionele mediterraanse eiland Medici. Op dit eiland zul jij als speler (Rico Rodriguez) het op te nemen tegen de dictator Generaal Di Ravello.

Avalanche Studios heeft ook laten weten, dat de map grote vrijwel net zo groot als de map in Just Cause 2 zal zijn. Het verschil is nu, dat er dit keer meer met volume en hoogtes wordt gewerkt. Hiermee willen ze een realistischer en visuele verhouding creëren tussen de gebouwen en omgevingen.

De nieuwe screenshots van Just Cause 3 kun je onder aan dit artikel bewonderen. Just Cause 3 staat gepland voor het vierde kwartaal van dit jaar en komt uit voor de PC, Xbox One en de PlayStaion 4.