Shaun Himmerick, ontwikkelaar van Mortal Kombat X, stopt met Twitter na bedreigingen aan zijn famillie

Het is niet de eerste keer dat we zoiets tegenkomen. Bedreigingen via social media zoals Facebook of Twitter. Het neiuwste slachtoffer dat aan de beurt is, is Shaun Himmerick, Producer van Mortal Kombat X. Himmerick heeft via Twitter verschillende bedreigingen richting hem en zijn familie gehad vanwege het ontbreken van personages in Mortal Kombat X.

Wat hier te lezen valt is waarschijnlijk een loze bedreiging, maar ongepast is het op zijn minst. Na deze tweet besloot Himmerick zichzelf nog verder uit te leggen.

De reactie en beslissing zijn zeker wel begrijpelijk. Sindsdien zijn de vermeldingen naar zijn baan verdwenen en zijn er alleen nog retweets te zien. Hopelijk is de famillie niet geschrokken van de bedreigingen en kunnen ze gewoon doorgaan met hun dagelijkse dingen.

Wat denken jullie van dit soort situaties? Een enthousiaste fan zijn is natuurlijk niet erg, maar een ontwikkelaar (en zijn of haar familie) bedreigen is toch zeker uit den boze? Laat je gedachtes weten in de comments.
Ontwikkelaar Mortal kombat stopt met Twitter door bedreigingen 30-03-2015