Agent 47 keert terug in 2015 en nodigt spelers uit in een LIVE-wereld van huurmoordenaars

Io-Interactive heeft op de E3 hun nieuwe HITMAN game getoond. De game verschijnt digitaal op de PlayStation 4, Xbox One, en Windows PC. Het spel wordt uitgebracht op 8 december 2015. Ontwikkelaar Io-Interactive gaat in dit artikel wat meer in op de game.

Een spel waarin creativiteit wordt beloond:

In het creatieve stealth-actiespel HITMAN doodt de speler als huurmoordenaar machtige, belangrijke doelwitten op exotische locaties overal ter wereld, van het modieuze Parijs en de zonnige kust van Italië tot de stof en de drukte van de markten in Marrakesh.

Christian Elverdam, Creative Director, Io-Interactive:

“Dit is een echte HITMAN-droom, een bijzonder uitdagend spel voor denkers waarin creativiteit wordt beloond”,

“Je hebt de kracht en intelligentie van Agent 47™ binnen handbereik, en het is aan jou of je bruut geweld gebruikt of van de huurmoord een meesterwerk wilt maken.”

In het spel moet je doelwitten uitschakelen in enorme en ingewikkelde sandboxlevels, waarbij je de benadering volledig zelf kunt bepalen. Waar je naartoe gaat, wanneer je toeslaat, wie je doodmaakt: dat bepaal je allemaal zelf. Voor het eerst is het een digitale versie van HITMAN die spelers als eerste uitnodigt om de wereld van huurmoordenaars te betreden.

De bouw van een groeiende wereld voor huur-moordernaars:

Hannes Seifert, Studio Head bij Io-Interactive:

“Dit is nieuw terrein voor HITMAN. Het is nieuw, gewaagd en spannend om voor het eerst met een digitale versie te komen”.

“We bouwen een levende, groeiende en evoluerende wereld van huurmoordenaars en ontwikkelen het spel continu door. Bij het uitbrengen van nieuwe locaties, missies en doelwitten zullen we goed naar de spelers luisteren: bij ons krijg je volledige toegang tot het spel voor $60 en geen dollar meer.”

“Met dit spel slaat de studio een nieuwe koers in”.

“HITMAN is niet alleen een ode aan onze trouwe fans, die nauwer bij de ontwikkeling worden betrokken dan ooit tevoren. We leggen tevens de basis voor een hele spannende toekomst, door volop gebruik te maken van de mogelijkheden van een live-omgeving voor een titel als deze. Dit is voor ons en voor HITMAN slechts het begin.”

Hieronder nog de gameplay trailer van de nieuwe Hitman-game.