Weet jij al welke Pokémon deel jij gaat halen?

Pokémon X en Y in Oktober in de winkel.

Vandaag kunnen we additionele informatie vrijgeven over de gisteren aangekondigde nieuwe videogames Pokémon X en Pokémon Y, die in oktober wereldwijd uitkomen op Nintendo 3DS.

Aan het einde van de trailer die gisteren is vrijgegeven, zijn twee nieuwe Pokémon te zien. Dit zijn twee nieuwe legendarische Pokémon, genaamd: Xerneas en Yveltal. De fonetische uitspraak van deze namen is:

Xerneas: ZURR-nee-us
Yveltal: ee-VELL-tawl

Hieronder de screenshots van de legendarische Pokémon.

PokemonX

PokemonY

Tsunekazu Ishihara, CEO van The Pokémon Company, liet gisteren weten: “Door de wereldwijde introductie van Pokémon X en Pokémon Y in oktober kunnen spelers tegelijk aan hun avontuur beginnen. Vanaf nu kunnen Pokémon- fans overal ter wereld de geheimen van de Pokémon-games ontdekken en onmiddellijk de strijd met elkaar aangaan en Pokémon verzamelen en ruilen.”

“De Pokémon-games hebben een compleet nieuwe dimensie gekregen en we kunnen daarom ook niet wachten om Pokémon X en Pokémon Y aan de fans te presenteren”, aldus Junichi Masuda, directeur Videogames bij GAME FREAK inc. “De verbazingwekkende 3D-beelden, het geweldige verhaal, de prachtige muziek en de ongekende communicatiemogelijkheden brengen bij videogamers overal ter wereld een glimlach op het gezicht.”