Ontdek een nieuwe generatie van Raimon Superstars in Inazuma Eleven GO

Inazuma Eleven GO: Light en Inazuma Eleven GO: Shadow plaatsen de nieuwe held Arion Sherwind tegenover een schimmige organisatie die over het voetbal wil heersen!

In de Inazuma Eleven–serie werd de school Raimon Junior High tot nu toe vertegenwoordigd door de legendarische voetballers Mark Evans, Axel Blaze en Jude Sharp. Maar nu staat er een nieuwe groep ambitieuze supersterren klaar om het veld op te gaan en voetbalgeschiedenis te schrijven in Inazuma Eleven GO: Light en Inazuma Eleven GO: Shadow. Beide titels zijn vanaf 13 juni verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS- en Nintendo 2DS-systemen.

Inazuma Eleven GO: Light en Inazuma Eleven GO: Shadow spelen tien jaar na de gebeurtenissen in Inazuma Eleven 3, en vertellen beide het verhaal van de jonge maar getalenteerde Arion Sherwind die zijn voetbalcarrière begint op het moment dat Raimon Junior High in zwaar weer verkeert. In eerste instantie streeft Sherwind naar een positie in het formidabele eerste team dat wordt aangevoerd door de briljante speler Ricardo Di Rigo, maar hij vindt al snel grotere uitdagingen op zijn pad. Het hele team dreigt namelijk opgeheven te worden op bevel van de Fifth Sector, een schimmige voetbalorganisatie die over het ‘prachtige spel’ wil heersen. Nu Raimon in de problemen zit en de nieuwe speler Victor Blade voor onrust in het team zorgt, moet je niet raar opkijken als een zekere legendarische doelman opduikt om het team in de juiste richting te coachen…

Dit gloednieuwe deel in de Inazuma Eleven-serie biedt opnieuw een unieke mix van RPG-elementen en voetbalactie. Maar Raimon Junior High en de omgeving van deze school krijgen dit keer wel een heel nieuw aanzien met behulp van verbeterde 3D-beelden, die de wereld van Inazuma als nooit eerder tot leven wekken. Ondertussen kunnen belangrijke personages op het veld gebruik maken van het nieuwe Fighting Spirit-mechanisme, waarmee spelers als Arion Sherwind op spectaculaire wijze hun eigenschappen kunnen versterken of een unieke speciale actie kunnen uitvoeren.

In dit nieuwe Inazuma Eleven-avontuur kun je meer dan 1000 spelers ontmoeten en rekruteren voor je opstelling, terwijl je op het veld meer dan 100 speciale acties kunt uitvoeren, waarbij sommige personages en speciale acties exclusief in één van de versies voorkomen. Daarnaast bieden beide spellen exclusieve Fighting Spirits en Special Tactics om op het veld te gebruiken, naast alternatieve verhaallijnen voor legendarische personages die elke fan van de serie zal herkennen.

Het is opnieuw mogelijk om spelers aan je team toe te voegen na overwinningen, maar je kunt nu ook spelers rekruteren met in het spel verkrijgbare PalPack-kaarten die nieuwe personages ontgrendelen als aan bepaalde eisen in het spel is voldaan. Na de lancering kunnen spelers tevens nieuwe personages, speciale acties en Fighting Spirits ontvangen via internet.