Online games bestellen wie doet het tegenwoordig niet?

Het internet is allang geaccepteerd. Iedereen zit er dagelijks op te surfen. Via je computer, laptop, tablet of telefoon. Het is allemaal doodnormaal. Ook is het online bestellen en-/of aankopen doen een gewoonte. We kijken er niet meer van op. Je besteld boodschappen online, kleding, dvd’s en ook games. Iedereen heeft natuulijk een webshop waar zijn of haar keuze naaruit gaat. Gelukkig gaan er vele bestellingen goed. laten we ervan uitgaan dat 99% van alle bestellingen goed bij je thuis wordt afgeleverd.

Wat is dit nu weer voor saus?

Toch gaat het soms mis. Je pakketje komt niet aan of is zelfs de doos helemaal beschadigd. In de meeste gevallen wordt dit goed opgelost. En zo nu en dan komen je bestellingen binnen waarbij jij jezelf afvraagt of deze daadwerkelijk met zorg zijn behandeld. Zo ook onderstaande foto. Waarin een product met een “likje verf” binnenkomt! Het bedrijf in kwestie heeft het uiteraard fantastisch opgelost. Onze vraag aan jou: Heb jij ooit eens ergens een game besteld die je niet volgens de afspraak binnen krijgt?

Online games bestellen

Bron: Reddit

  • Zeker wel eens gehad. Heb gehad dat ik een bestelling gewoon niet kreeg, of dat het doosje van de game werkelijk verpulverd was, al dan niet door toedoen van een slordige postbode. Werd in alle gevallen wel erg goed opgelost! Het komt iig niet heel vaak voor en ik zie dus online bestellen nog steeds als voordeel, al mis je de sfeer van een fysieke winkel…