De Rob Lucci trailer laat een van de speelbare bad guys uit de anime zien. Een gevaarlijk persoon waar jij controle over krijgt.

In deze derde One Piece: Pirate Warrriors video van vandaag krijgen we een van de gevaarlijke slechterikken uit de anime te zien die speelbaar is in de game. In deze Rob Lucci trailer krijg je een klein inzicht in waarom dat hij zo gevaarlijk is.

Rob Lucci is de leider van een geheime organisatie die Cyper Pol Number 9 (of CP9) heet. Lucci is op zichzelf al een krachtig persoon die snel, sterk en kwaadaardig is. Maar als hij wilt kan hij ook veranderen in een gigantische luipaard door een devil fruit (Neko Neko no Mi, Model: Leopard) die hij gegeten heeft. Naast de kracht die hij krijgt van de transformatie behoud hij ook nog al zijn voorgaande krachten en talenten. Een gevaar voor iedereen die in zijn weg staat dus.

One Piece: Pirate Warriors 3 staat gepland voor een release op 26 maart in Japan en deze zomer hier in het westen. De game komt naar de PlayStation 3, PlayStation 4, PS Vita en PC. Ga jij hem halen?