Fans van One Piece zullen dit nieuws zeker geweldig vinden. Een Europese One Piece Pirate Warriors 3 Doflamingo editie is namelijk zojuist onthuld.

Bandai Namco heeft voor de Europese markt de One Piece Pirate Warriors 3 Doflamingo editie onthuld. Deze versie bevat natuurlijk de volledige game en een 16 cm hoog beeldje van slechterik Donquixote Doflamingo. Daarnaast hebben ze ook de pre-order bonussen (bij bepaalde winkels) bekend gemaakt.

Het gaat hier over een exclusieve add-on pack (welke later ook los te koop gaat zijn) met twee kostuums (een gigantisch vissen kostuum voor Luffy en een Lucy kostuum voor Sabo), twee quests en een unieke “3 Brothers” Steelcase (Niet beschikbaar voor steam pre-orders).
One Piece Pirate Warriors 3 Doflamingo editie aangekondigd

 • Jeroen Hendrickx

  De game ziet er al een tikkeltje mooier uit. En heb mij ook erg vermaakt met de vorige delen. Alleen heb ik nog een maar. Ik hoop dat de statue deze keer wel op zich zelf blijft staan. Wat de luffy die bij de eerste pirate edition zat. Is ontworpen dat hij niet echt kan blijven staan alleen in een hoekje van een vertienekast.

 • Ik heb een uur gameplay zitten kijken van One Piece Pirate Warriors 3 en moet zeggen dat het wel een beetje in herhaling begint te vallen. Graag iets nieuws de volgende keer. Misschien een game zoals Naruto Shippuden. Zal awesome zijn. Deze editie trouwens wel in de gaten houden. Hoop niet dat deze al te duur wordt.

  • Grayfoxz

   Moet zeggen dat ik het niet zo erg vind. De pirate warrior serie is een dynasty warriors kloon en dat weet ik. Ander speel ik wel de one piece unlimited serie als ik variatie wil 😀 (en dat doe ik ook hoor 😛 )

   • Daar heb je helemaal gelijk in. Ik speel ook Hyrule Warriors, en in de toekomst de Dragon Quest variant, en heb in het verleden ook genoten van andere Dynasty Warriors klonen. Het hakt wel lekker weg maar een echte fighting game van de serie lijkt me ook weleens vermakelijk.

  • Heb je weer een Wii U dan?