Luffy_One_Piece

One Piece Pirate Warriors 2 is nu uit op de PlayStation 3

One Piece Pirate Warriors 2 ligt eindelijk in de winkels. De game speelt zich twee jaar af nadat onze vrienden Luffy, Sanji, Chopper en de andere van de crew van elkaar gescheiden zijn. Spelers nemen het in The New World op tegen verschillende piraten en marines. One Pirate Warriors 2 verschijnt in drie edities: de standaard editie, Collector’s editie en de digitale Robin editie.

 • Ben de game nu aan het spelen voor de review en als One Piece fan ben ik helemaal weg van de game 🙂 Oeps..volgens mij heb ik al een soort conclusie gegeven 😉

 • Het vorige deel was aardig, maar om nu verder te gaan met deel 2 zie ik mezelf nu niet doen. Er komen andere goede titels aan.

  • Dat begrijp ik maar als One Piece fan moet je de game spelen 🙂

   • Vind de game niet echt het One piece gevoel overbrengen. Vind het altijd erg jammer dat de graphics v de anime niet worden overgenomen.

    • Grafisch ben ik met je eens, al vind ik het niet slecht. Cyberconnect 2 is beter in dit soort games. Maar niet het One Piece gevoel? Nee sorry daar ben ik het totaal niet mee eens. Maar goed meningen verschillen nou eenmaal.