RuneScape

Speel jij RuneScape nog vaak?

De Druïden van Old School RuneScape hebben je hulp nodig! Hun jaarlijkse zomerritueel om de wereld te beschermen tegen boze geesten werkt dit keer niet en daarom hebben ze jouw hulp nodig om de reden te achterhalen. Spelers moeten deelnemen aan het zomerritueel om te ontdekken wat er ontbreekt. Met iedere dag een nieuw raadsel, zo lang het evenement duurt, moeten spelers goed nadenken als ze beloond willen worden met een eigen Druïden krans.

Je kunt raadsels oplossen, hoofdversiersels verdienen en bomen knuffelen, dus waarom je vandaag niet meteen onderdompelen in Old School RuneScape? Spelers die een nieuwe account aanmaken via www.oldschool.runescape.com krijgen twee weken toegang tot de free-to-play versie van Old School RuneScape.

Old School RuneScape, gelanceerd in februari 2013, bevat gameplay en graphics uit de 2007 versie van de bekroonde game. Hoewel het oorspronkelijk begon als een kopie van de game zoals het was in 2007, houdt Old School RuneScape regelmatig polls in haar community om te beslissen of specifieke content moet worden toegevoegd. Dit gebeurt alleen als de content wordt ondersteund met minimaal 75% van de stemmen.