Old School RuneScape gaat Free-To-Play

Doe mee met PvP gevechten in de F2P Wilderness van RuneScape

Spelers die zich registreren met een nieuw RuneScape account krijgen vanaf vandaag twee weken lang toegang tot de Free-to-Play versie van Old School RuneScape, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.

Jagex laat met de lancering van deze proefperiode (nieuwe) spelers samen met hun vrienden de old school versie van de game ervaren. Doe mee met PvP gevechten in de F2P Wilderness of breng de twee weken door in PKing met andere spelers.

De lancering van F2P Old School RuneScape volgt op een gratis proefperiode, gelanceerd tijdens Halloween vorig jaar. Bezoek en registreer via www.oldschool.runescape.com en dompel jezelf onder in de game.

Over RuneScape

Waag je in de rijke en meeslepende Middeleeuwse wereld van Gielinor, waar zelfs de kleinste acties invloed hebben op de grote wereld om je heen. De game  is ‘s werelds populairste free-to-play MMORPG , vastgesteld door Guinness World Records, met meer dan 200 miljoen spelers. RuneScape, genomineerd voor een BAFTA, biedt ongeëvenaarde keuzemogelijkheden voor de spelers, waar ze kunnen zijn wie ze willen, alles kunnen doden en overal naartoe kunnen gaan op hun eigen unieke avontuur, allemaal via het browserscherm.

  • Jeroen Hendrickx

    haha dat is lang geleden. dit was tot nu toe de enge free2play game waar ik geld aan heb uit gegeven. Ik heb heel wat uurtjes versleten in de game. en jullie¿