FIFA World Cup 2014 demo

De FIFA World Cup 2014-demo is vanaf 8 april beschikbaar voor Xbox Live Silver-leden

Electronic Arts Inc heeft vandaag bekendgemaakt dat de speelbare demo van FIFA World Cup 2014 wereldwijd te downloaden is voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Je kunt nu zelf alle drama en opwinding van het grootste voetbalevenement ter wereld beleven.

Als je de demo downloadt, kun je het speltype Aftrap spelen in het Estadio do Maracana, het stadion waarin de finale van de World Cup wordt gespeeld. Je kunt spelen als Brazilië, Engeland, Mexico, Verenigde Staten, Japan, Ivoorkust, Australië of Nieuw-Zeeland. Je kunt in de demo spelen met de nieuwe adidas brazuca, de officiële wedstrijdbal van de FIFA World Cup 2014 .

De volledige game komt op 17 april 2014 in Nederland en België uit. 2014 FIFA World Cup beschikt over de uitgebreidste verzameling functies ooit in een toernooititel van EA SPORTS. Er zijn vernieuwingen en verbeteringen aan de gameplay, en de presentatie van de game vangt prachtig de kleur en sfeer van het bruisende Brazilië. Met in totaal 203 nationale teams, 7469 spelers, 19 officiële managers en 21 nieuwe stadions, waaronder alle 12 officiële speelstadions van Brazilië, ligt het lot van je land in jouw handen in FIFA World Cup 2014.

Als je de Champions Edition tijdig pre ordert ontvang je:

– Adidas All Star-Team – Speel met 26 stervoetballers uit de hele wereld, waaronder LEO MESSI!
– Het EA Sport FIFA Classic XI – 29 van de beste voetballers die ooit op het veld hebben gestaan. Samen in 1 team!
– Vreugdedans-bundel – 3 vreugdedansen in de game. De extreem populaire Buikschuiver en nog twee nieuwe manieren om je goals te vieren!
– Historische FIFA World Cup voetbalbundel van Adidas.
– 5 klassieke voetballen van eerdere toernooien.

  • wie is LEO MESSI? Volgens mij is het lionel messi