32 gamers deden mee aan het allereerste NK Injustice: Gods Among Us.

De winnaar van dit NK vliegt door naar Parijs om daar te strijden tegen een internationaal Bracket.

Op 24 maart jongstleden werd er in de Borchlandhallen het allereerste NK Injustice: Gods Among Us gehouden. Warner Bros. had het Red Fight District 2 event uitgekozen om het NK te organiseren en dat bleek een goede keuze te zijn geweest. Behalve de Nederlandse top van de Beat-Em-Up wereld waren er ook enkele gamers uit Engeland en Singapore. Niet alleen Injustice: Gods Among Us werd tijdens dit even gespeeld; ook Tekken, SFxT en bv Marvel vs Capcom werden gespeeld.

Solomon Grundy.

De gloednieuwe speelkasten van Injustice: Gods Among Us trokken veel bekijks en iedereen was het ervoer eens: dit is Mortal Kombat…alleen een stukje sneller en mooier. De gamers gingen direct van start en al snel zagen de omstanders, dat de ervaren gamers de combo’s al onder de knie begonnen te krijgen. Vooral Solomon Grundy was een geliefd personage en Raven was een goede tweede plek. Wat echter verrassend was, was dat de halve finale beide keren door Superman gewonnen werd.

Eugene Timber (oprichter van Dutch Noobz) en Greg Nindo (Crew van RFD) stonden uiteindelijk in de finale. Er stond aardig wat op het spel. Niet alleen kon de winnaar een tshirt winnen en een heuse WWF-stijl belt van Injustice…maar ook een volledig verzorgde trip naar Parijs. In Parijs zal de winnaar van deze partij het op gaan nemen tegen een internationaal spelersveld waar een prijs onder andere zo een gloednieuwe Injustice speelkast is.

Tips voor de finalisten.

We gaan iets te snel vooruit want tussen de halve finales en de finale kwam de playtester van Injustice: Gods among Us ook nog even spelen. Op een aparte kast ging hij tegen een anonieme gamer laten zien wat deze game allemaal kan. Na wat potjes van aaneengeregen combo’s en gruwelijke moves gaf hij de finalisten, die de game tot voor gisteren nog nooit gespeeld hadden, nog enkele tips voor in de finale.

De finale was spannend; beide finalisten kenden elkaar al goed en beide namen ze Superman. Nadat Greg Nindo de eerste ronde vrij makkelijk gewonnen had leek het kat-in-het-bakkie te zijn. Niets was minder waar want in de tweede ronde ging het nek aan nek maar trok Eugene Timber uiteindelijk aan het langste eind. Met Supermans special attack ramde hij Greg Nindo maar liefst twee keer in 1 ronde de stratosfeer in en besliste die ronde dan ook in zijn voordeel. De finale ronde was helaas minder spannend. Eugene leek Superman volledig onder controle te hebben en maakte beheerst de pot af.

Eugene Timber is dus de winnaar van het NK Injustice: Gods Among Us en zal afreizen naar Parijs.
Later deze week volgt een klein interview met de winnaar op onze site.