De game Nioh is uit en uiteraard hoort daar een vette launch trailer bij gepaard.

Nioh

Tecmo Koei en Team Ninja, de makers van de uber vette Ninja Gaiden franchise, hebben gisteren Nioh uitgebracht. Uiteraard gaat de release gepaard met een launch trailer om de laatste twijfelaars over de streep te trekken. Als deze trailer dat niet kan dan weten wij het ook niet meer.

De game doet qua uiterlijk erg denken aan Bloodborn. In de trailer zien we veel duistere settings gevuld met monsters, demonen en uiteraard William die huishoud met zijn verschillende wapens. De uitspraak ‘Defy Death’ doet ons dan weer denken aan het onherroepelijk en oneindig vaak dood gaan bij games als Dark Souls en Forsaken. Maar wat we vooral zien is een perfect samengestelde trailer die je direct de game wilt doen laten kopen.

Nioh

In Nioh speel je als de blonde William die rond 1600 AD aankomt in Japan. In Japan is een grote oorlog uitgebroken en overal verschijnen monsters en demonen die floreren door al het dood en verderf in het land. William wordt ingehuurd door een Japanse generaal en zal deze demonen en monsters (ook wel Yokai genoemd) moeten verslaan. De game lijkt qua gameplay een kopie van de Souls-serie en ook neemt het gameplay van Forsaken en Bloodborne mee. Beter goed gejat dan slecht verzonnen zullen we maar zeggen!

Nioh is uitgebracht door Tecmo Koei en Team ninja. De game is sinds 07 februari uit op PlayStation 4.
Veel plezier!