ken je dat gevoel nog? de GameCube controller in je handen en je vrienden ownen tijdens Smash Bros? Ja? Dan heb je geluk….

Nintendo heeft gisteren een video online gezet als uitnodiging voor het Smash Bros toernooi tijdens de E3 in het Nokia theater. Hierin laten ze zien wie er speelt, wie er speelbaar is, de host, de aankondigers en de regels. En last but no least….aan het einde van de video werd er een heel leuke accessoire getoond. De GameCube controler adapter!
gamecube controller adapter wii u kabel smash bros 30-0-2014
Deze adapter maakt het mogelijk om je oude vertrouwde GameCube controller te gebruiken tijdens Smash Bros op de Wii U. Het is een flinke verrassing dat Nintendo heeft besloten dit accessoire te maken, maar aan de andere kant was de GameCube controler ook al een fan-favorite voor Smash Bros op de vorige Wii.
Buiten het feit dat we nu van het bestaan van dit goddelijke item afweten hebben we geen idee wanneer deze op de markt komt en of deze los te verkrijgen zal zijn. Smash Bros is dankzij deze video ook de enige game waarvan we weten dat de GameCube controller ondersteunt word. of er nog andere games zijn of komen is nog even afwachten. Wat vinden jullie? Gaan jullie de adapter gebruiken? Laat het ons weten in de comments.