nintendo eshop

Nintendo kan niet zonder Super Mario Bros

Nintendo kondigt nieuwe game content aan in de eShop. Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara is de enige nieuwe release op de Wii U en de rest zijn oude klasiekers. Check hieronder de lijst:

Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara  €14.99

Chronicles of Mystara combineert de twee tijdloze klassiekers Tower of Doom en Shadow of Mystara in een pakket. Vecht je door een rijk fantasie-universum met een groot aantal nieuwe functies, waaronder HD visuals, 4 player online co-op,  aanpasbare House Rules, leaderboards en een schat aan extra’s.

Super Mario Bros  €4.99

Het kan meer dan een kwart eeuw oud zijn, maar Super Mario Bros is nog steeds zo betoverend als altijd!

Sonic Generations  €24.99

Het Sonic universum wordt in chaos gestort als een mysterieuze nieuwe macht Sonic terug in de tijd stuurt. Hier loopt Sonic tegen een jongere versie van zichzelf aan. Nu moeten ze samenwerken om hun vijanden te verslaan, hun vrienden te redden en erachter komen wie er achter deze duivelse daad zit.

Secrets of the Titanic 1912-2012 €10.99

Join Eva en haar familie als ze op een cruiseship zitten die de zelfde koers uitvaart als de Titanic deed. Na het dragen van de ketting van haar grootmoeder, begint ze flashbacks te krijgen en bevindt zij zichzelf aan boord van de Titanic.