Nintendo-Content-deze-week

Speel komende maanden verschillende Nintendo titels

Nintendo gaat de komende maanden weer op pad om vertier te bieden aan bezoekers van diverse evenementen. Maak tijdens de Tour kennis met diverse spellen voor Nintendo 3DS en Wii U, geschikt voor het hele gezin. En vier het Jaar van Luigi met ons door met Luigi op de foto te gaan en prijzen te winnen met jouw unieke Luigi snor!
Tijdens Nintendo On Tour kunnen bezoekers kennis maken met diverse spellen voor Nintendo 3DS en Wii U. Stap samen met vrienden of familie in een Nintendo wereld vol bekende franchises in het spel NintendoLand en ervaar de unieke mogelijkheden van Wii U. Ga samen aan de slag in New Super Luigi U om prinses Peach te redden of ga alleen op jacht naar de schurk Rex Fury in LEGO City Undercover. Ontdek ook de vele online mogelijkheden die Wii U te bieden heeft, zoals het bekijken van filmpjes op YouTube of bezoek je eigen straat via Wii Street U.

De Nintendo 3DS wordt niet vergeten

Ook op Nintendo 3DS valt er veel te beleven, zo hebben we maar liefst 11 verschillende spellen speelbaar. Van de klassieke level opbouw in New Super Mario Bros. 2, spoken jagen in Luigi’s Mansion 2, een eigen kledingboetiek openen in Nintendo presents: New Style Boutique tot het volgen van een schildercursus in New Art Academy. Of doe mee aan de Mario Kart 7-races en maak kans op een leuke goodie.

2013 is het Jaar van Luigi. Niet alleen verschijnt het broertje van Mario dit jaar in verschillende spellen, maar ook is hij te vinden op onze stand! Ga met Luigi op de foto en win prijzen met jouw eigen Luigi snor met unieke code. Voer hier de actiecode in om te zien of je hebt gewonnen.

Ook kan je meedoen aan een heuse Luigi snorrenwedstrijd. Plaats jouw meest originele snorrenfoto op deze website en verzamel zoveel mogelijk stemmen om kans te maken op leuke prijzen.

Kalender Nintendo On Tour

zaterdag 22 & zondag 23 juni – Gameland Kids
Slagharen woensdag 17 & donderdag 18 juli
Vierdaagse Feesten, Nijmegen zondag 15 september
Speeldag Hoorn, Hoorn zaterdag 28 & zondag 29 september – Tinadag, Wassenaar zaterdag 5 en zondag 6 oktober – Firstlook 2013, Utrecht