Groter aanbod aan games in de Virtual Console Bibliotheek van de Wii U, iets waar een hoop mensen zeer blij mee zullen zijn

Vanaf vandaag kun je in de eShop van de Wii U de eerste Virtual Console games van de Nintendo 64 en de Nintendo DS downloaden. Dit heeft Iwata bekend gemaakt tijdens de nieuwste Nintendo Direct. (Deze was in de nacht van 1 op 2 April 2015). De komst van Nintendo 64 en DS games naar de Virtual console werd al tijden gespeculeerd, maar is nu eindelijk werkelijkheid.

De eerste twee Nintendo 64 games zijn Super Mario 64 en Donkey Kong 64, beide te krijgen voor €9,99. De twee DS titels zijn Wario Ware Touched en Mario Kart DS, ook deze zullen voor €9,99 te verkrijgen zijn. Alle vier deze games zijn vandaag al beschikbaar op de Wii U eShop.

Nintendo heeft ook een aanbieding voor je klaarstaan! Als je drie (3) van de vier games koopt voor 16 april 2015 , dan krijg je de vierde game helemaal gratis!

Rond mei 2015 zijn Paper Mario en Yoshi’s Island DS gepland voor release. Welke DS of Nintendo 64 games wil jij graag zien op de Wii U?
Nintendo 64 en DS spellen naar Virtual Console op Wii U